Dania obiadowe
- barszcz czerwony
- krem z buraków
- krokiety z kapustą i grzybami
- bułeczki drożdżowe z kapustą i grzybami
- rosół
- flaki
- strogonow
- kapusta wigilijna
- łosoś w cieście francuskim ze szpinakiem
- miruna smażona z cytryną
- pierś z indyka z morelami w sosie morelowo – pomarańczowym
- rolada z indyka z pomidorami suszonymi w sosie śmietanowym z dodatkiem pomidora suszonego i bazylii
- policzki w sosie chrzanowym
- pierś lub udo z kaczki z jabłkami
- karkówka w sosie śliwkowym lub grzybowym
- schab z pieczarką w sosie pieczarkowo-tymiankowym
- polędwiczki wieprzowe ze śliwką w sosie śliwkowym
- polędwiczki w sosie chrzanowym
- de volaille
- udko z boczkiem i śliwką
- piersi z kurczaka w beszamelu miodowo- musztardowym
Zakąski
- schab po warszawsku
- kurczak w galarecie
- galantyna z kaczki w galarecie
- szynka z serem czosnkowym
- indyk z morelą w galarecie
- polędwiczki z orzechami lub śliwką
- pstrąg w galarecie
- karp w galarecie
- łosoś faszerowany wgalarecie
- ryba faszerowana w galarecie
- ryba faszerowana z rodzynkami w galarecie
- nóżki z miruny z rodzynkami i migdałami
- nóżki wieprzowe
- śledź w oleju
- śledź curry z rodzynkami
- śledź korzenny
- śledź w sałatce pikantnej
- ryba po grecku
- rolada szpinakowa z łososiem
- rolada serowa z kurczakiem, czarnuszką i żurawiną
- placuszki z cukinii z łososiem wędzonym
- cukinia z pomidorem suszonym
- bataty z pesto i granatem
- sałatka jarzynowa
- mięsa pieczone :schab ze śliwką, boczek, karkówka, pasztet, pasztet z żurawiną
- wędliny wędzone :szynka , schab, boczek , baleron, pierś z indyka, kiełbasa