Oferta wielkanocna

Dania główne:
♦ Żur z białą kiełbasą i z jajkiem 8,- porcja 
♦ Zupa krem serowo – pieczarkowy 9,- porcja 
♦ Potrawka z kurczaka z brokułami i cukinią 8,- porcja 
♦ Indyk w sosie owocowym 10,- porcja
♦ Szynka pieczona z sosem pieczarkowo – śmietankowym 8,- porcja 
♦ Pierś kurczaka faszerowana warzywami panierowana (lub inne farsze)od 7 do 8 ,- sztuka 
♦ Biała kiełbasa pieczona w cieście francuskim z konfiturą z czerwonej cebuli 8,- porcja 

Zakąski:
♦ Schab po warszawsku 6,- porcja 
♦ Szynka z chrzanem 6,- porcja 
♦ Szynka z serem czosnkowym 6,- porcja 
♦ Polędwiczki z orzechami włoskimi 7,- porcja 
♦ Roladki z cukinii z suszonym pomidorem 2,5,- szuka 
♦ Babeczki z łososia wędzonego z musem serowo- chrzanowym 8,- sztuka 
♦ Jajka faszerowane (pieczarki, wędlina, łosoś, makrela) 2,- połówka
♦ Pstrąg w galarecie 6,50,- porcja
♦ Łosoś faszerowana w galarecie 7,- porcja 
♦ Nóżki 6,- porcja 
♦ Mięsa pieczone ( boczek, szynka, karkówka, schab ze śliwką) 40,- kg
♦ Zielone naleśniki z czosnkowym serem i czarnymi oliwkami 5,- sztuka 
♦ Śledź z cebulką i grzybkami marynowanymi 3,- porcja 
♦ Śledź w śmietanie z jabłkiem 4,- porcja 
♦ Śledź w sosie tatarskim 3,- porcja 
♦ Rolada szpinakowa z łososiem wędzonym 100,- sztuka (około 18 porcji)
♦ Pasztet domowy (bezglutenowy) 25,-  kg