Zupy
- Żurek z białą kiełbasą
- Krem chrzanowy na wędzonce
- Flaki
- Strogonow
- Gulasz wieprzowy z boczkiem wędzonym i śliwkami
Dania główne
- Polędwiczki faszerowane mięsem w sosie chrzanowym
- Roladki z kurczaka w beszamelu miodowo-musztardowym
- Kurczak ze szpinakiem i pomidorem suszonym
- Pierś z kurczaka w sosie pomarańczowym
- Karkówka pieczona w kremowym sosie grzybowym
- Rolada z indyka z morelami i żurawiną
- Udo z kaczki z jabłkami i żurawiną
- Łosoś ze szpinakiem w cieście francuskim
- Policzki wołowe w sosie chrzanowym
Zakąski
- Schab po warszawsku
- Polędwiczki z morelą lub orzechem włoskim
- Kurczak w galarecie
- Galantyna z kaczki
- Ozór wołowy
- Szynka wędzona z serem czosnkowym
- Pstrąg w galarecie
- Łosoś faszerowany
- Ryba faszerowana (lub z rodzynkami)
- Rolada szpinakowa z łososiem
- Rolada serowa z kurczakiem
- Cukinia z pomidorem suszonym
- Jajka faszerowane
- Nóżki wieprzowe
- Pasztet domowy
- Swojskie wędliny wędzone (kiełbasa, szynka , schab, baleron, boczek)
Zamówienia przyjmujemy do 2 kwietnia.