Dania główne

♦ Udko pieczone z sosem mięsnym lub pomidorowo-paprykowym
♦ Udko faszerowane mięsem i warzywami
♦ Pierś z kurczaka ze szpadką owocową w sezamie
♦ Piersi z kurczaka faszerowane warzywami
♦ Piersi faszerowane pieczarkami
♦ Pierś ze szpinakiem, fetą i suszonymi pomidorami
♦ De volaille
♦ Kurczak w sosie śliwkowym – gulasz
♦ Gulasz z kurczaka lub indyka z cukinią i brokułami
♦ Roladka z kurczaka z serem wędzonym zapiekana w sosie miodowo- smietanowym
♦ Szaszłyk drobiowy
♦ Kurczak w migdałach
♦ Kurczak w szynce lub boczku
♦ Pieczeń z indyka z sosem owocowym
♦ Schab faszerowany pieczarkami
♦ Schab pieczony ze śliwką lub morelą
♦ Karkówka pieczona w sosie śliwkowo-cebulowym
♦ Szaszłyk z polędwiczek wieprzowych
♦ Pieczeń wieprzowa z sosem leśnym
♦ Pieczeń wieprzowa w sosie pieczarkowym lub z zielonym pieprzem
♦ Kotlety z ryby
♦ Karp lub pstrąg smażony z cytryną

Dodatki do wyboru:
ziemniaki, ryż, kopytka, kluski śląskie, krokiety ziemniaczane*
oraz surówki lub jarzyny duszone.